9.11.2012

Parc des cascades Rawdon

Situat pe raul Quareau, Parc des Cascades, (Rawdon, Quebec) este un loc deosebit de frumos, unde se poate petrece o zi linistita in natura. Este amenajat, cu mese de picnic, gratare pentru carbuni, parcare (platita), terasa si grupuri sanitare. Nu are loc special amenajat pentru baie, dar nici nu este interzis scaldatul, cum o sa vedeti si in poze.



Il gasim la o distanta de aproximativ 70 de km de Montreal (o ora si jumatate), parcul fiind o destinatie perfecta pentru o zi frumoasa petrecuta pe malul apei, la picnic, pescuit sau pur si simplu aer curat.




Nu este o cadere de apa spectaculoasa, ci mai degraba intinsa, dar stancile sculptate de forta naturii sunt deosebite. Veti vedea oamenii iesiti la picnic stand toata ziua pe piatra incalzita de soare. As spune ca e mai degraba un loc de iesit cu familia, copiii, dar care nu ofera un peisaj standard de parc, ci un spectacol.



Adresa biroului pentru relatii cu publicul este 6669, Boulevard Pontbriand, Rawdon Québec, Canada, J0K 1S0 (450 834-2596, 450 834-4149). Tarifele sunt 5$ per adult si copii peste 15 ani, 3 $ pe copil de 7-14 ani si gratuit pentru juniorii mai mici de 7 ani.

Parc des cascades


No comments:

Post a Comment