10.18.2012

Activitati de toamna in Montreal 2012

E din nou octombrie, iar vara indiana isi face simtita prezenta pe strazile Montrealului. Copacii si-au schimbat culorile in nuante de foc. Iar in zilele frumoase, mii de oameni iau cu atac parcurile si aleile, pentru a profita de ultimele saptamani calde ale anului. In afara de plimbarile in aer liber, sa vedem ce putem face cu timpul nostru liber in aceasta toamna.

Gradina Botanica Montreal
Festivalul Lampioanelor (The Magic of Lanterns) la Gradina Botanica din Montreal

Ca si un plus fata de anii trecuti, anul acesta este amenajata alaturi de gradina chinezeasca si gradina japoneza. A inceput in 7 septembrie si dureaza pana in data de 4 noiembrie, iar Gradina Botanica va fi deschisa zilnic 9am-9pm pentru aceasta ocazie.


Salonul vinului si branzeturilor Quebecoase.

Producatorii de branzeturi si vinuri din provincia Quebec se vor intalni cu publicul la Marche Bonsecours din 30 noiembrie pana in 2 decembrie. Vom gasi zeci de expozanti, degustari de vinuri si ateliere culinare sau de  "apprentis sommeliers"

Cinemania, Festivalul Filmului Francez

Festivalul are loc din 1 pana in 11 Noiembrie, la Cinema Imperial, 1432 rue de Bleury, H3A2J1.

La grande degustation de Montreal

Din nou un festival gurmand, cu peste 1500 de produse prezentate in trei zile, producatori de vin si bere, degustari si ateliere. Ii gasim intre 8 si 10 noiembrie la Palais de Congres, 1001 rue de Bleury.

.

2 comments:

  1. Ai incercat sa faci un mini video blog? Sa postezi o data pe saptmana de exemplu despre experienta ta acolo sau ce noutati mai sunt legate de Montreal. Sau mici filmari cu tine (sau inregistrati voce) sau sa prezinti imprejurimi? Ca si idee

    ReplyDelete