8.05.2010

International de montgolfières de Saint-Jean-sur-Richelieu, Quebec - Festivalul Baloanelor



st jean sur richelieu quebec
International de montgolfieres / The 27th International Balloon Festival of Saint-Jean-sur-Richelieu


E vara , e cald si e frumos. Excursii , intalniri cu prietenii, destinatii de weekend in Montreal si imprejurimi sunt un subiect fierbinte si adecvat verii. O zona turistica frumoasa si apropiata gazduieste luna aceasta un eveniment deosebit.

Nu ratati editia de anul acesta a Festivalului International al Baloanelor , care are loc in localitatea Saint-Jean-sur-Richelieu. O traditie quebecoasa care a inceput in 1984, cu 60.000 de vizitatori care din anul 1998 a depasit cifra de 2 milioane de turisti.

Se desfasoara intre 14 si 22 august si este o explozie de culoare si voie bunast jean sur richelieu quebec.
Terase, activitati familiale, spectacole si multa lume ,International de Montgolfières de Saint-Jean-sur-Richelieu este o atractie pentru toate varstele si pentru toate gusturile.

Fiecare zi incepe cu zborul de dimineata, la ora 6 am, si e un spectacol care nu trebuie ratat. Daca programul nu va permite sa petreceti o zi intreaga acolo, la ora 6 pm e al doilea zbor. Se poate spune ca e cel mai spectaculos moment al zilei. Dar nu e doar atat. Baloanele sunt vedetele ,dar in afara lor gasim multe alte distractii. Spectacole, nelipsita bucatarie italiana, bere rece, free-style moto-cross, locuri special amenajate cu animale de ferma spre bucuria copiilor, carusele, jocuri.... In 18 august la ora 9 seara , pe scena se va urca romanul Edward Maya, care a cucerit Canada cu Stereo Love.


Preturile pe o zi sunt 16 $ per adult, 7$ per copil si 37$ per familie cu 2 copii. ( exceptie sambata : 20$ adult, si 42 $ per familie cu 2 copii). Copiii pana la 2 ani au intrarea gratuita.

deci: enjoy!



No comments:

Post a Comment