9.20.2011

Chutes-Ste-Ursule . Un loc perfect pentru weekend, din Montreal

La mai putin de o ora si jumatate cu masina, gasim o destinatie de weekend , aproape de Montreal, relaxanta, spectaculara si usor accesibila. Parc des Chutes-Ste-Ursule este o destinatie pentru toate anotimpurile. Piesa de rezistenta este caderea de apa de 70 de metri, observabila din toate unghiurile datorita traseului amenajat. Padurea este incredibila in timpul verii indiene, iar pentru cei care iubesc natura iarna, sunt 7,2 km de partie pentru ski fond si 2,3 km de traseu amenajat pentru "raquettes" acele talpi de zapada care arata ca si niste rachete de tenis.


Harta turistica pdf.

Din Montreal: autorouta 40 Est, sortie 166, directia Louiseville (138 Est) , directia Sainte-Ursule (route 348 Ouest), la dreapta spre "Parc des Chutes de Sainte-Ursule".
parc quebec , chute de ste-ursule
Pentru cei care sunt interesati de cazare : chalet a louer- Parc des Chutes des Ste-Ursule


Se gasesc locuri de picnic amenajate, dar si un restaurant in zona de accueil, banci si locuri de odihna pe traseu, care nu este foarte dificil, fiind ok pentru toate categoriile de varsta.

Parcul este deschis toamna intre orele 8 si 4pm, iar pretul per adult e de aproximativ 6 $.

Daca aveti o zi de weekend libera, merita efortul de a face o escapada in natura. Locul e superb si va recomand sa luati cu voi aparatele foto.

Site oficial al parcului: http://www.chutes-ste-ursule.com


.

1 comment:

  1. Intradevar , parcul este superb. Pentru iubitorii de natura este un adevarat Paradis.

    ReplyDelete